Bekkenoefentherapie

Bekkenoefentherapie is gericht op het behandelen van bekkenbodemklachten en bekkenpijn, al dan niet gerelateerd aan een zwangerschap.

Zowel vrouwen als mannen kunnen in aanmerking komen voor bekkenoefentherapie. De behandelingen bekkenoefentherapie worden vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed.

De behandelingen worden gegeven door Jacqueline Kempen (geregistreerd bekkenoefentherapeut +).

Er is een samenwerking met Verloskundigen Barneveld, Matea Verloskundigen en de bekkenfysiotherapeuten van Centrum Evers en Medifit.

 

Zwangertotaal

ZwangerTotaal om je tijdens je zwangerschap energiek en fit te voelen; sterk aan de bevalling te kunnen beginnen en te zorgen voor een voorspoedig herstel na je bevalling!

Actief bewegen staat centraal; klachten worden voorkomen of verholpen, na de zwangerschap werken we aan optimaal herstel.

De cursus wordt gegeven op de donderdagavond bij Revalidatie Centrum Evers
aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 61 c te Barneveld.

Aanmelden en verdere info: www.zwangertotaal.nl

 

SLAAPOEFENTHERAPIE

Inslaapproblemen, doorslaapproblemen of te vroeg wakker worden, slaapproblemen door stress, angst, depressie of chronische pijn. Slaapoefentherapie kan u verder helpen!

Slaapoefentherapie is gericht op het verbeteren van de slaap en het oplossen van de oorzaken van de slaapproblemen.
Er wordt gewerkt aan de belangrijkste aspecten die de kwaliteit van de nachtrust beÔnvloeden zoals bioritme, slaapdruk, te veel prikkels (arousel), slaapgedrag en slaapgewoontes, opvattingen over slapeloosheid en het omgaan met klachten.
Ook het afbouwen van slaapmedicatie kan met slaapoefentherapie ondersteund worden

De behandeling van slaapstoornissen wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gegeven door Grace Velthof.

Voor meer informatie: www.slaapoefentherapie.nl

Chronische Pijn

De praktijk is aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn.
De behandeling van de chronische pijn patiŽnt richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar leert de patiŽnt op een andere manier met de pijnklachten om te gaan waardoor er weer grip op het eigen leven verkregen wordt.

Voor meer informatie www.netwerkchronischepijn.nl

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en worden gegeven door Grace Velthof.