Actief en verantwoord bewegen tijdens de zwangerschap, dat is waar het om gaat bij ZwangerTotaal.

ZwangerTotaal tijdens de zwangerschap is een trainingsprogramma van 8 lessen van een uur waarin je de basisprincipes van gezond bewegen tijdens de zwangerschap leert. Er wordt uitleg gegeven over het ontstaan van bekkenbodemklachten, bekken-, rug-  en  stuitpijn en nog veel belangrijker hoe je deze klachten kunt voorkomen of verminderen.

Daarnaast werken we aan het op peil houden van je conditie door het doen van squats, oefeningen op de bal, oefeningen met gewichtjes of met de dynaband.

Tevens wordt er uitgebreid aandacht gegeven aan de voorbereiding op je bevalling,  onder andere door het aanleren van een goede ademhalingstechniek en wordt er gesproken over de kraamperiode.

Je kunt het best met ZwangerTotaal starten tussen de 24 en 30 weken zwangerschap. De lessen worden gegeven door Britte Heinen, oefentherapeut Mensendieck en docent ZwangerTotaal.

Alle lessen worden op de donderdagavond gegeven  in de oefenzaal van Centrum Evers aan de van Zuijlen van Nieveltlaan 61 c te Barneveld.

Aanvullende informatie is te vinden op:

Andere specialisaties

Slaapoefentherapie

Inslaapproblemen, doorslaapproblemen of te vroeg wakker worden, slaapproblemen door stress, angst, depressie of chronische pijn.…
Menu